Partners

Businessx-ray* focust zich op het ondersteunen van de ondernemer van KMO’s aan de hand van twee complementaire diensten pakketten, REALITY CHECK & SALES BOOST.

meer info

 

CFIP:

Het CFIP is een team van 40 opleiders, consultants en coaches met een creatieve en wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Ze analyseren de vragen van klanten in team om de meest ervaren consultant voor te stellen. Ze bieden Opleidingen, coaching en consultancy aan.

Opdrachten uitgevoerd voor het CFIP:

  • Instituut voor Gerechtelijke Opleiding: “Communicatie in de rechtszaal” – “Onthaal, contact met het publiek”
  • ERAP-GSOB: “Gedrag en relaties op het werk” voor in dienst tredende ambtenaren.
  • ETA Charleroi (organisatie voor aangepast werk): klachtenbehandeling
  • Cardif (BNP Parisbas Fortis) (Sensibilisering Psychosociale risico’s)
  • Valida Ziekenhuis (Brussel) (Geweldloze communicatie)

meer info

 

Step2you:

Step2you is een cel van de vzw ICHEC, gespecialiseerd in de ontwikkeling van het ondernemerschap bij jonge kinderen vanaf 11 jaar

Step2you biedt leerkrachten gratis 3 programma's aan met de daarbij horende tools, voor hen en hun leerlingen: Cap'ten (Word Kapitein van je project), Explor'ado (Ontdek jouw creativiteit) en Dream (Passie, de mooiste job ter wereld).

Step2you biedt eveneens opleidingen voor leerkrachten en jongerenateliers aan: zelfkennis, creativiteit...

meer info

Bluemind :

Bluemind biedt opleidingen aan in de ziekenhuiswereld die de verschillende departementen binnen het ziekenhuis en elk personeelslid helpen om te handelen en beslissingen te nemen die aangepast zijn aan de realiteit op het terrein.

meer info

Learn To Be :

Learn to Be richt zich tot de actoren in het primair en secundair onderwijs. De bedoeling is inzichten met hen delen over menselijk gedrag en hun competenties verhogen op gebied van omgang met stress, angst, agressiviteit en motivatie van hun leerlingen. Learn to Be biedt innoverende en doeltreffende tools om kalmte en sereniteit te creëren in de klas en om assertiviteit en motivatie te stimuleren die de leerlingen nodig hebben om kennis en kunde te verwerven die de leerkrachten hen overdragen.

meer info